Sommeraktiviteter

Fiske med stor båt

Her tilbyr vi det ultimate tilbudet for deg som vil prøve å fange storfisken. Vår egen lokalkjente kaptein tar deg med til de beste fiskeplassene i vår nydelige og velegnede båt. Du vil få gode fiskehistorier og instruksjon i bruk av fiskeutstyret.

Varighet: 4 timer

Pris: 9000 kr

Her kan man få stor torsk, kveite, steinbit, hyse, sei, marulk, uer, brosme og eller det som måtte finnes av fisk i havet. Hva er vel bedre enn etter endt fiske få tilberedt sin egen fisk man har fisket tidligere på dagen ?

Ønsker du å fiske for å ta med dette hjem, ordner vi med innfrysing for deg inntil avreise. Vær obs på egne kvoter for tillatt mengde fisk du kan ta med deg ut av landet.

Fiske for inntil 6 personer av gangen for optimalt fiske.

Vi tilbyr leie av nødvendig bekleding og fiskeutstyr hvis ønskelig. Ta kontakt for nærmere info angående dette.

Fjordcruise med havørnopplevelser

Vi setter kursen ut fra Lenangen og innover Lyngenfjorden og skuer da på de majestetiske Lyngsalpane vi seiler langsmed, sett fra sjøsiden.

photo by Audun Rikardsen

Varighet ca 5 timer

Enkel servering ombord

Pris: 9000 kr

Turen vil gå forbi kjente steder hvor det er store forekomster av havørn. Vi vil forsøke å kaste ut mat til disse for å få disse i nærmere øyesyn og kan ta fine bilder. Vi lykkes med dette i 9 av 10 ganger. . . .

Deretter fortsetter vi så videre mot et av Norges eldste og best bevarte handlesteder langs kysten, nemlig Havnnes på Uløya.

Stedet har vunnet prestisjetunge priser for sin evne til å ta vare på dette og holde dette i sin ærverdig gamle stil. Hvis mulig går vi på land en tur og er vi heldige kan det være mulighet for at eieren av stedet tar oss med på en liten omvisning. Også mulighet for å handle på den gamle butikken på stedet som har beholdt sitt særpreg.

Vi kurser så gjennom Rotsundet, videre Mjøssundet og rundet Skjervøy før vi kurser tilbake mot Lenangen. På tilbaketuren vil vi kunne se nesten hele fjellkjeden av Lyngsalpan og nyte dets spektakulære formasjon. Utsikten er bare formidabel !!!

Andre aktiviteter

Oversikt over andre aktiviteter som vi kan arrangere

Spørsmål?

Kontakt oss