Lodgene våre

Våre lodger er alle oppkalt etter de vakre og storslåtte fjelltoppene som er en del av fjellpartiet Lyngsalpene. Vi har 3 logder, Rødtinden, Lenangstinden og Storgalten.

Alle lodgene ligger i nærhet til havet, er lett tilgjengelig fra hovedvei og er fullt møblert og utrustet med et fullverdig kjøkken. Se nærmere beskrivelse og bilder av de ulike lodgene

Book nå!

 

Storgalten

150 m2 toppmoderne lodge oppført i 2016 fordelt på stue,kjøkken, 2 separate bad med dusj/wc, eget toppmoderne tørkerom for utstyr, inngangsparti og 4 soverom og totalt inntil 10 soveplasser fordelt på 8 senger, 2 queen size og 6 enkelt senger.

Vaskemaskin og tørketrommel samt tørkerom for klær og utstyr.

Utstyrt med 50’’ tv med stort kanalutvalg, Bluray spiller, radio og lite stereoanlegg. Høyhastighets WIFI. Lodgen er handikappvennlig og har egen rullestolrampe, men ikke tilgang for dette til soverom i 2 etg. Det deles på egen vedfyrt badstue med egen dusj/wc samt omkledningsrom. Varme i alle gulv. Plass for inntil 16 personer. Ny moderne jaccuzzi for inntil 9 personer.

Disse fasilitetene deles med Lenangstinden lodge nært tilknyttet lodgen. Store sør- og nordvendt terrasser med utemøbler og grillmulighet/utepeis.

Høyhastighets WIFI

2 king size og 6 enkeltsenger

Jacuzzi inntil 9 personer

10 soveplasser

Vedfyrt badstue

Fantastisk utsikt

Lenangstinden

145 m2 toppmoderne lodge oppført i 2013 fordelt på stue,kjøkken, 2 separate bad med dusj/wc, eget toppmoderne tørkerom for utstyr, inngangsparti og 4 soverom og totalt inntil 10 soveplasser fordelt på 8 senger, 2 queen size og 6 enkelt senger.

Vaskemaskin og tørketrommel samt tørkerom for klær og utstyr.

Utstyrt med 40’’ tv med stort kanalutvalg, sport og film Bluray spiller, radio og lite stereoanlegg. Høyhastighets WIFI. Lodgen er handikapvennlig og har egen rullestolrampe, men ikke tilgang for dette til soverom i 2 etg. Det deles på egen vedfyrt badstue med egen dusj/wc samt omkledningsrom. Varme i alle gulv. Plass for inntil 16 personer. Ny moderne jaccuzzi for inntil 9 personer.

Disse fasilitetene deles med Storgalten lodge. Store sør- og nordvendt terrasser med utemøbler og grillmulighet/utepeis.

Høyhastighets WIFI

2 king size og 6 enkeltsenger

Jacuzzi inntil 9 personer

10 soveplasser

Vedfyrt badstue

Fantastisk utsikt

Rødtinden

Oppført i 1982,men betydelig oppgradert, senest i 2009. 125 m2 fordelt på stue,kjøkken,bad,inngangsparti og 3 soverom og totalt inntil 8 soveplasser fordelt på 6 senger, 1 king size, 1 queen size samt 4 enkelt senger.

Eget toalett og dusjrom samt baderom separat. Vaskemaskin tilgjengelig på bad. Elektrisk oppvarming bestående av panelovner samt varmepumpe.

Utstyrt med 40» tv med rikt kanalutvalg samt DVD spiller, radio og lite stereoanlegg. Høyhastighets WIFI. Lodgen er svært handikapvennlig med alle fasiliteter på ett plan og har egen rullestolrampe i tillegg til trappeområdet. Det disponeres egen vedfyrt badstue og omkledningsrom med plass for inntil 8 personer.

Priser

2400,-/ døgn
01.10 – 01.03
  • Oktober til Mars
  • Unntatt jul og nyttår
2700,-/ døgn
20.12 – 02.01
  • Jul og nyttår
2500,-/ døgn
01.03 – 01-10
  • Mars til Oktober

Book nå